Introductie nieuwe bio-oliebranders van Bentone

Bentone bio-oliebrander B80

Nieuw in het assortiment: 2 nieuwe bio-oliebranders van Bentone, de B70 en B80 RME.

Met de introductie van het nieuwe assortiment Annex J & K-branders van Bentone hebben we ook vastgesteld dat deze branders in behoefte voorzien. Deze nieuwe branders zijn aan ons assortiment RME-branders (koolzaadolie) toegevoegd, die we enkele jaren geleden hebben geïntroduceerd.

Bentone bio-oliebrander B80

RME is een bio-olie die veel voorkomt in Noorwegen en Zweden. We hebben de vraag naar deze branders, niet alleen in Scandinavische landen maar ook uit andere landen in Europa en Zuid-Amerika, zien toenemen.

Wij als Heattec hebben het afgelopen jaar verschillende bio-oliebranders geïnstalleerd op Osby Parca-ketels, voor generatie 2 bio-olie, bio-olie die uit reststromen van plantaardige afkomst worden gedestilleerd en daardoor als CO2 neutraal wordt gekenmerkt. Ook de rest van de wereld vraagt ​​om deze nieuwe oplossingen voor verwarming en industriële toepassingen.

Met een constante focus op het verlagen van emissies is de manier van denken over biobrandstoffen echt veranderd en neemt de vraag naar deze oplossingen over de hele wereld neemt toe.

Daarom hebben we besloten onze B70 RME en B80 RME te lanceren als Annex J & K compliant volgens EN267 en de Europese biodieselstandaard EN14214.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.