Brandertechniek

Heattec is eveneens specialist in het ontwerpen, leveren, inspecteren en onderhouden van industriële branders en brandersystemen. Heattec vertegenwoordigt o.a. Zweedse branderfabrikant Bentone, Bentone bouwt al meer dan 60 jaar mono-block olie- en gasbranders.
Buiten de exclusieve vertegenwoordiging van Bentone, distribueren wij in de Benelux ook Nu-Way en IBS branders, Nu-Way en IBS bouwen proces branders.

Ook het realiseren van leidingsystemen, gas veiligheid- en regelstraten en branderbesturingen volgens de geldende voorschriften behoort tot onze expertise.

We zijn verder specialisten in het inspecteren, keuren en onderhouden van industriële branders. Voor elke brander, ongeacht fabricaat en/of leeftijd kunt u voor service en onderhoud bij ons terecht. Onze gecertificeerde brandermonteurs staan voor u klaar voor het leveren van gas regel- en veiligheidscomponenten, uitvoeren van de wettelijk verplichte gaskeuringen en het onderhouden van uw brander.

Onze servicedienst heeft een bereikbaarheid van 24 uur per dag en kan met een korte responstijd uw storingen op brandertechnisch gebied oplossen.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Heattec voor een passend voorstel.