Modificaties aan Bentone oliebranders

Bentone oliebrander B30

Bentone heeft voor haar branders een paar modificaties doorgevoerd, waar we je graag over informeren.

De EU richtlijn EN267 en EN676 hebben enkele nieuwe toevoegingen die zijn opgenomen zijn in bijlage J en bijlage K. Deze bijlagen bevat nieuwe regels voor de elektrische bedrading, IP-classificatie en voor  enkele andere specifieke toepassingen.

Bentone heeft besloten om haar branders product range aan deze nieuwe standaard aan te passen en ze Annex J & K te noemen. De IP-classificatie voor deze branders is vervolgens IP 54 geworden, terwijl de meeste van onze standaardbranders een IP 20- of IP 40-classificatie hebben. Deze nieuwe voorschriften zullen min of meer alleen worden gebruikt voor alle stoomketels toepassingen in Europa en in opstellingsruimten met een zeer hoog vochtgehalte.

Bentone oliebrander B30

Deze brander range zal een aanvulling vormen op de al bestaande reeks branders en het is niet nodig dat iedereen op dit moment naar deze nieuwe reeks overschakelt. Zoals voorheen krijgt iedereen de kans om de beste brander te kiezen voor haar specifieke toepassing.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk de producten op onze webshop.