5 redenen om voor een Heliosa infrarood terrasverwarming te kiezen

Ben je op zoek naar een luxe professionele terrasverwarming, horeca kwaliteit, maar dan voor een niet al te hoge prijs? Dan is de Heliosa elektrische infrarood terrasverwarming zeker iets voor jou!

1. De perfecte temperatuur

Als het buiten kouder wordt heb je vaak geen zin om buiten te zitten. Dit is natuurlijk jammer, want zo kun je niet genieten van jouw prachtige terras. Een terrasverwarmer kan zorgen voor een aangenaam temperatuurtje, zodat je zonder problemen buiten kan zitten en verlengt daarmee je terrasdagen. De Heliosa serie zorgt voor een aangename temperatuur in haar omgeving. Door de infraroodstraler word je weer lekker opgewarmd, maar ook andere voorwerpen die binnen het bereik van de verwarmer staan worden verwarmt, het geeft warmte zoals alleen de zon kan leveren. Hierdoor kun je blijven genieten van je tuin, terras of balkon, zonder te hoeven klappertanden, en in het geval van een horeca terras blijven gasten langer zitten op je terras en wordt het terrasseizoen hiermee verlengt!

2. Luxe design

Natuurlijk wil je wel een mooi apparaat aan jouw muur hangen. Ook in dit geval is de Heliosa serie geschikt. Deze terrasverwarmer heeft namelijk een strak design in een zilver kleurige behuizing, waardoor hij er modern uitziet. Hierdoor past deze terrasverwarmer in elke tuin of op elk horeca terras. Daarnaast kun je de terrasverwarmer gemakkelijk bedienen met de optioneel bijgeleverde afstandsbediening of Bluetooth app. Zo kun jij je dus volledig ontspannen en ontstaat er een gastvrij terras!

3. Geschikt voor elke ruimte

De Heliosa kan ook op een standaard worden gemonteerd, zodat je hem ook in een partytent kan gebruiken. Binnen de kortste tijd zal de tent heerlijk opgewarmd zijn en kan het feestje beginnen! Ook is deze terrasverwarmer zeer geschikt om jouw werkplaats of hobbyruimte op te warmen. Zo kun je ook in het najaar lekker verder klussen. Daarnaast is deze terrasverwarmer perfect voor kleinere (buiten)ruimtes. De Heliosa serie is niet erg groot, dus hij past zeker ook op een balkon. De kleinste Heliosa terrasverwarmer heeft een vermogen van 2.200 Watt en is in staat een oppervlakte van 20-25 mĀ² comfortabel te verwarmen.

4. Gemakkelijk te monteren

Waar je de terrasverwarmer ook kwijt wilt; hij is gemakkelijk te monteren. Je kunt ervoor kiezen om hem aan de muur of het balkon worden bevestigd met de meegeleverde bevestigingsbeugels. Wij adviseren de terrasverwarmer op een hoogte van 2,70-3,00 meter te monteren Heb je geen ruimte aan de muur? Geen probleem! Heliosa serie kan ook nog aan het plafond worden bevestigd. Zoals je ziet, er is overal een plekje te vinden voor deze stijlvolle terrasverwarmer.

5. Warmte in alle richtingen

Doordat de verwarmer werkt op een infrarood lamp met hoge intensiteit, is deze geschikt voor alle gelegenheden. Daarbij kun je de Heliosa ook nog aan beide kanten 45 graden draaien, zodat je de infrarood warmte de juiste kant op kan stralen. Dus of je nou aan het werk gaat, of lekker gaat ontspannen op je terras. Je kunt in ieder geval met volle teugen genieten van je terrasverwarmer.

Wil jij deze terrasverwarmer ook thuis hebben? Neem dan een kijkje in onze webshop!