Bentone gasbranders geïnstalleerd op industriële drooginstallatie

Bentone gasbranders geïnstalleerd op industriële drooginstallatie

We hebben nieuwe gasbranders op een Soja droger geplaatst. We hebben twee Bentone BG 550 en één BG 800 geïnstalleerd, beide brandertypen zijn modulerende branders, direct verwarmd, geïnstalleerd op een 40 jaar oude Soja 3 fase beddroger.

Bij deze drogers wordt een grote luchtstroom over de brander geleidt, waardoor deze meestal hoge emissies voor NOx en CO2 uitstoten. Met ons ontwerp in combinatie met de Bentone monoblock-gasbranders realiseren we nu NOx-waarden van 25-30 ppm en 6,4% CO2. De combinatie van de Bentone gasbrander en onze eigen ontwerp branderbuis, laten goede en stabiele brander prestaties zien met een groot regelbereik.

Bekijk de producten op onze webshop: Bentone BG 550, Bentone BG 800

Bentone BG400-M